Герой України зізнався, чи завжди виконував накази командування

Герой України зізнався, чи завжди виконував накази командування
За словами Кирила Вереса, якщо він просив кілька днів, щоб підготуватися до виконання наказу, їх давали
фото з відкритих джерел

«У армії накази виконуються завжди. Я ніхто майже – не буде мене, буде інший комбат»

Герой України, командир батальйону К-2 54-ї окремої механізованої бригади імені гетьмана Івана Мазепи, підполковник Кирило Верес у програмі «Віддушівдушу» зізнався, чи траплялося таке, що він відмовлявся виконувати накази командування.

«Підрозділ жодного разу не відмовлявся виконувати накази, які нам ставили. Якщо я мав сумніви, завжди доводив аргументи, чому це не потрібно робити. Але якщо все ж це доводилося робити, а мені доводилося, я ще ні разу не відмовлявся від бойового наказу, то я, скажімо так, давив на любов до себе, і мені вдавалося зробити по-моєму. Як я це бачу. Як це бачить мій штаб», – пояснив підполковник.

За словами Кирила Вереса, якщо він просив кілька днів, щоб підготуватися до виконання наказу, зробити плацдарм, їх давали.

«У армії накази виконуються завжди. Я ніхто майже – не буде мене, буде інший комбат. Підрозділ же залишиться», – зауважив командир.

Кирило Кирилович Верес – підполковник Збройних сил України. Учасник російсько-української війни. Герой України. Станом на 2015 рік – контррозвідник СБУ. Здійснив затримання – разом із Віктором Ніколюком – російських грушників Єрофєєва і Александрова. Станом на 2016 рік – офіцер 92-ї бригади. Родина проживає в Києві. У березні 2016-го на дружину Ганну і сина вчинено напад. У середині березня 2022 року в ході повномасштабного російського вторгнення майор Кирило Верес організовував оборону населеного пункту Мар'їнка на Донеччині. З лютого 2022 року командир батальйону К-2 54-ї ОМбр, тримав оборону на напрямку Соледар-Сіверськ.

Раніше Герой України, який воює з часів АТО, зізнався, про що шкодує

Раніше Герой України пояснив, чому пожалкував, що не загинув. 

Також Герой України, командир зенітно-ракетного дивізіону «Бук-М1» Ярослав Мельник повідомив, що вік чоловіків, які приходять у його військову частину, становить понад 35 років, 20-річних хлопців значно менше.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: