На Львівщині за порушення карантину склали майже 100 протоколів

На Львівщині за порушення карантину склали майже 100 протоколів
За порушення карантину на Львівщині склали майже 100 протоколів

Порушників зафіксували у місті Львові та у Львівській області

Працівники Національної поліції у Львівській області склали 99 протоколів за порушення правил щодо карантину.

Про це інформує пресслужба Львівської ОДА.

Заступник керівника Національної поліції Львівщини Дмитро Міхалець повідомив, що серед порушників перевізники, особи, які повернулись з-за кордону та не дотримались зобов’язань та особи. Міхалець зазначив, що  таких порушників зафіксували у місті Львові, а також в області.

«Протидія вірусу – обов’язок не лише обласної влади, а й кожного мешканця Львівщини. Дотримання карантину та самоізоляції - не просто вимога, це реальний спосіб врятувати сотні життів – ваше, ваших рідних і близьких. Вкотре наголошую, карантин – не канікули, тому дотримання карантинних заходів, а також дотримання самоізоляції постійно контролюється поліцією та мобільними групами. Наше спільне завдання не допустити людських жертв та зробити все, щоб Україна не стала другою Італією», - наголосив очільник Львівшини Максим Козицький.

Нагадаємо, у Сумах чоловіка, який перебував у приміщенні продуктового магазину без маски, суд притягнув до адміністративної відповідальності за порушення правил карантину та наклав на нього штраф в розмірі 17 тисяч  грн.

Верховна Рада 17 березня ухвалила закон «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19). Громадянам загрожує штраф від 17 тис. до 34 тис. гривень, а для посадових осіб – від 34 тис. до 170 тис. гривень.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: