На Майдані перебуває голова СБУ

На Майдані перебуває голова СБУ
Розібрані конструкції на Майдані
Фото: «Рух нових сил»

Василь Грицак спостерігає, як активісти розбирають металеві конструкції, встановлені напередодні

Голова Служби безпеки України Василь Грицак перебуває на Майдані Незалежності, де учасники акції протесту намагаються розібрати металеві конструкції.

«Я тут просто спостерігаю. Не потрібно розбирати те, що належить комунальній власності, але люди мають право говорити те, що вони хочуть», — цитує Грицака «Громадське».

Раніше повідомлялося, що на Майдані Незалежності у Києві, де проходить антипрезидентський мітинг «Руху нових сил» активісти почали розбирати металеві конструкції.

Напередодні стало відомо, що проїжджу частину вулиці Хрещатик на Майдані Незалежності в Києві та саму площу біля Монумента Незалежності перегородили металевими конструкціями з гаслами щодо української приналежності Криму.

На конструкціях, що перегороджують площу, розташовані численні синьо-жовті розтяжки з гаслами «Севастополь – наш!», «Партеніт – наш!», «Ялта – наш!», «Алупка – наш!», «Бахчисарай – наш!» тощо. Користувачі соцмереж зазначали, що це пародія на російське гасло «Крим – наш», що увійшло в пропагандистський обіг після окупації півострова 2014 року.

Нагадаємо, сьогодні у Києві на Майдані Незалежності відбувається мітинг прихильників «Руху нових сил». Вони виступають за відставку з посади президента Петра Порошенка.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: