Одна заправка на всю область. Посилення карантину на Буковині

Одна заправка на всю область. Посилення карантину на Буковині

У Чернівецькій області працюватиме лише одна заправка

У Чернівецькій області дозволили працювати лише одній АЗС

У Чернівецькій області рекомендують райадміністраціям запровадити додаткові обмежувальні заходи.

Рішення про запровадження додаткових обмежувальних заходів у Чернівецькій області упродовж 11-13 квітня дозволяє роботу тільки однієї автозаправної станції, яка розташована у Чернівцях.

Про це йдеться у відповідному протоколі засідання обласної комісії з ТЕБ та НС, – повідомляє molbuk.ua.

У документі, зокрема, зазначають про те, що комісія вирішила рекомендувати районним державним адміністраціям, Чернівецькій міській раді, Новодністровській ОТГ, органам місцевого самоврядування області, об’єднаним територіальним громадам області запровадити відповідно до законодавства додаткові обмежувальні заходи, зокрема щодо пересування та перебування громадян у громадських місцях у період вихідних і святкових днів.

З цього питання на засіданні комісії доповідав перший заступник голови ОДА Богдан Ковалюк та заступниця голови ОДА Наталія Гусак.

Протокол засідання обласної комісії з ТЕБ та НС Чернівецької областіПротокол засідання обласної комісії з ТЕБ та НС Чернівецької області

Разом з тим, рішення комісії передбачає обмеження роботи (функціонування) всіх торгівельних об’єктів, незалежно від форм власності, окрім аптек, всіх суб’єктів господарювання на території.

Також зазначається, що на території Чернівецької області буде дозволено працювати лише одній АЗС: «Дозволити роботу на території Чернівецької області АЗС, за адресою: м. Чернівці, вулиця Галицький Шлях, 46М (ТОВ «ОККО-РІТЕЙЛ») для можливості заправки виключно служб екстреної допомоги: 101, 102, 103, 104».

У протоколі повідомляється, що це рішення діятиме з 13.00 11 квітня 2020 року до 6.00 13 квітня 2020 року.

Раніше про посилення карантинних обмежувальних заходів заявляв голова Чернівецької ОДА Сергій Осачук.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: