Подбайте про «прописку»: мер Чернівців дав пораду жителям перед введенням надзвичайного стану

Подбайте про «прописку»: мер Чернівців дав пораду жителям перед введенням надзвичайного стану
Міський голова Чернівців Олексій Каспрук

У кожного члена сім’ї повинен бути документ про місце його фактичного проживання

Міський голова Чернівців Олексій Каспрук попередив чернівчан, що вони повинні мати документ, який посвідчує особу, а також документ про місце фактичного проживання людини.

«Ще не ввели надзвичайний стан в країні, проте чернівчани повинні мати документ, який підтверджує особу – паспорт, водійське посвідчення, пенсійне посвідчення тощо, а також документ, у якому чітко вказано, де людина фактично проживає», – сказав Олексій Каспрук у відеозверненні на своїй сторінці у Фейсбуці.

«Людина може бути прописана в селі, навіть бути громадянином іншої країни, але якщо вона зараз перебуває у Чернівцях, має оформити такий документ про місце фактичного проживання», – сказав Олексій Каспрук.

Міський голова Чернівців пояснив, що такий документ має бути у кожного члена сім’ї, якщо обмежувальні заходи будуть посилені. Тому його потрібно робити вже тепер.

Також Каспрук зазначив, що українці, які після 1 березня повернулися в Чернівці з країн, де зафіксовані випадки коронавірусної інфекції. – не важливо чи людина є мешканцем Чернівців, чи тимчасово проживає в Чернівцях, чи тимчасово опинилася в Чернівцях і не має можливості виїхати, – зобов’язані повідомляти за номером телефону 1580 або 050 222-15-80 своє прізвище, ім’я, контактний телефон, фактичне місце проживання, коли повернулися, звідки, чи хворіє, чи є договір із сімейним лікарем.

Зазначимо, учора повідомляли, що з 25 хворих на Covid-19 буковинців є восьмеро дітей, частин з них лікуються вдома амбулаторно.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: