Проїзд на дорогах державного значення вільний попри складні погодні умови - «Укравтодор»

Проїзд на дорогах державного значення вільний попри складні погодні умови - «Укравтодор»
Наразі дороги в Україні чистять близько 1500 тисячі працівників

Дороги в Україні місцями засніжені, у Кіровоградській області подекуди - перемети, у решті областей - мокрі

Станом на ранок 15 січня дороги державного значення засніжені, але проїзд забезпечений. Для розчистки доріг задіяно 1130 одиниць техніки та 1474 робітників. Про це повідомляє «Укравтодор» у Facebook.

«Станом на 08:00 год. 15.01.2019 р. невеликий сніг спостерігається в Луганській, Кіровоградській, Сумській, Полтавській, Чернігівській та Тернопільській областях. На Волині йде помірний сніг. В Донецькі та Харківській областях сніг з дощем, в Дніпропетровській та Запорізькій — дощ. На решті території без опадів», — йдеться у повідомленні.

Також зазначається, що стан покриття доріг державного значення в областях, де йде сніг, місцями засніжений, у Кіровоградській області — місцями перемети, у решті областей — місцями мокрий.

«Виконуються роботи з розчистки проїзної частини доріг від снігу. Здійснюється обробка протиожеледними матеріалами. Проїзд всіма ділянками доріг державного значення забезпечено, заторів не зафіксовано», — додають в «Укравтодорі».

Крім того, повідомляється, що для координації дій служб, відповідальних за належне транспортне сполучення, при «Укравтодорі» працює Штаб з ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: