У підрозділах Державної міграційної служби громадян прийматимуть лише в екстрених випадках, – Соколюк

У підрозділах Державної міграційної служби громадян прийматимуть лише в екстрених випадках, – Соколюк
Голова Державної міграційної служби України Максим Соколюк

Влада ухвалила низку важливих рішень, що стосуються роботи міграційної служби у період карантину

Задля безпеки кожного працівника міграційної служби у період карантину було ухвалене важливе рішення про встановлення особливого графіку роботи з прийому громадян у підрозділах Державної міграційної служби, – прийматимуть лише в екстрених випадках.

Про це сказав голова Державної міграційної служби України Максим Соколюк у своєму зверненні у фейсбуці.

«Разом з тим, ми продовжимо консультувати громадян дистанційно та наполягатимемо на тому, аби вони утримувалися від візитів до підрозділів ДМС. Ми продовжимо закликати громадян не нехтувати заходами безпеки та рекомендаціями МОЗ України. Ми переконані, що наша щоденна праця є дуже важливою в цей непростий час, і щиро дякуємо кожному за вашу свідомість та небайдужість», – сказав Соколюк.

Соколюк зазначив, що за останні дні завдяки усім органам державної влади, які безперервно і синхронізовано працюють у посиленому режимі, було ухвалено ряд важливих і необхідних законодавчих рішень, які, зокрема, стосуються міграційної сфери. Рішень, спрямованих на вирішення численних звернень та ситуацій, з якими до ДМС у період карантину звертаються громадяни України, іноземці та особи без громадянства.

«Ми постійно тримаємо руку на пульсі і надаємо громадянам України, іноземцям та особам без громадянства те найважливіше, чим зараз варто ділитися – оперативну, актуальну і перевірену інформацію. Для цього ми використовуємо всі доступні нам способи – офіційні веб-сайт та сторінку у соцмережі Facebook, пошту, електронний сервіс «Приймальня електронних звернень громадян», гарячі телефонні лінії, які в останні дні перевантажені, але працюють, консультують і допомагають! Своїми діями ми щодня доводимо – нам не байдуже», – розповів голова ДМС.

Нагадаємо, уряд Польщі готується продовжити заборону на в’їзд іноземців до країни через епідемію коронавірусу до середини квітня. Спецпотягами з Польщі повернулися додому понад 1150 українців.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: