Унікальна програма лояльності MOYO Club ®

Унікальна програма лояльності MOYO Club ®

Пропозиція здатна значно спростити процес придбання нових товарів. Власникам купонів пропонується індивідуальний підхід.

Унікальна програма лояльності MOYO Club — це можливість отримувати щомісячні купони зі знижками від омні-рітейлу і радувати себе новими покупками. Щоб приєднатися, досить лише заповнити невелику анкету в найближчому магазині MOYO.UA. Ця програма принципово відрізняється від усіх аналогічних пропозицій. Тут не буде мороки із накопиченням бонусів. MOYO Club — це революція в сфері співпраці магазину і клієнта. Тепер візит до торгівельної точки перетворюється на задоволення, бо замість нудного вибору — захоплюючий пошук.

Використання купона

У магазинах техніки та інших товарів мойо юа, заповнивши анкету, покупець отримує віртуальну карту, де вже є перші купони зі знижками. У подальшому всі операції здійснюються за допомогою мобільного телефону. Купони не варто колекціонувати, вони діють певний часовий інтервал і на вибранний товар.

Переваги MOYO Club:

  1. Клієнт буде миттєво знати про нарахування нових купонів
  2. Видача наборів купонів здійснюється щомісяця та на свята.
  3. Отримувати ви їх будете навіть не здійснюючи покупку. Для використання необхідно продиктувати свій мобільний і промокод, який буде активовано на касі.
  4. Кожного місяця змінюються акційні товари. Таким чином, протягом року за акційною ціною можна буде придбати значну частину асортименту.
  5. Заповнивши анкету в одному із магазинів, можна застосовувати купони в будь-якій роздрібній точці MOYO.UA.

Пропозиція здатна значно спростити процес придбання нових товарів. Власникам купонів пропонується індивідуальний підхід. Завдяки їм можна сплачувати до половини вартості товару, який бере участь у подібній акції.

Таким чином, купони — це можливість добре заощадити і порадувати себе новинкою. Програма лояльності та інші цікаві пропозиції, про які можна дізнатися на сайті омні-рітейлу, дозволяє налагодити дружні стосунки між MOYO і покупцями, а досвід кваліфікованих фахівців допомагає підібрати найкращі товари та придбати їх на виняткових умовах.

Інформація розміщена на правах реклами

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: