Уряд призначив нового голову Запорізької ОДА

Уряд призначив нового голову Запорізької ОДА
Віталій Боговін зізнався, що не має досвіду роботи на державній службі, але має досвід ведення бізнесу

Головою Запорізької ОДА став Віталій Боговін

Кабінет міністрів 20 травня призначив Віталія Боговіна керівником Запорізької обласної державної адміністрації. Таке рішення було прийняте на засіданні уряду.

Віталій Боговін зізнався, що не має досвіду роботи на державній службі, але має досвід ведення бізнесу і мотивацію працювати у владі на користь людей.

«Є бачення деяких проєктів, які я хочу з командою привести в Запорізьку область – і зробити стартап на цій області, щоб через рік-два вся Україна побачила, як можна працювати», - повідомив новопризначений голова ОДА.

Зазначається, що одночасно уряд проголосував за звільнення Віталія Туринка з посади голови Запорізької облдержадміністрації.

«Є питання щодо звільнення голови Запорізької обласної державної адміністрації Туринка Віталія Вікторовича з посади. Написана заява за угодою сторін, а також про призначення Боговіна Віталія Вікторовича головою Запорізької ОДА», - зазначив прем'єр-міністр Денис Шмигаль.

Віцепрем'єр-міністр – міністр цифрової трансформації Михайло Федоров зауважив, що Запорізька область сьогодні знаходиться, з точки зору ефективності голови ОДА, на третьому місці з кінця рейтингу. Крім того, він зауважив, що є інформація від правоохоронних органів про відкриті кримінальні провадження на заступників чинного голови Запорізької ОДА.

Як повідомлялося, президент Володимир Зеленський указом №659/2019 від 5 вересня 2019 року призначив Віталія Туринка головою Запорізької ОДА.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: