В Одесі клоуни затримали вже другого злочинця, поліція має намір їх нагородити

В Одесі клоуни затримали вже другого злочинця, поліція має намір їх нагородити
Одесити, які затримали грабіжника

Двоє молодих одеситів затримали злочинця, який серед білого дня викрав мобільний у дівчини

В Одесі хлопці, які працюють клоунами, вже вдруге спіймали злочинця. Останній випадок стався 1 лютого біля кінотеатру «Золотий Дюк», що на вулиці Глушка. Двоє молодих одеситів затримали там грабіжника, який серед білого дня відібрав у дівчини мобільний телефон.

Хлопці, які затримали грабіжника, працюють дитячими аніматорами в сімейному кафе, розташованому неподалік від місця пригоди.

За словами одного з клоунів, Богдана Шмоняка, того дня він разом зі своїм 20-річним другом і колегою Олегом Дубровою вийшов випити чаю на вулицю під час перерви.

«Повз досить швидко промчав якийсь худорлявий хлопець. За хвилину почули дівчину, яка намагалася його зупинити. Вона попросила про допомогу, сказала, що той вихопив у неї телефон. Ми з Олегом одразу ж кинулися за злодієм. За кілька хвилин наздогнали, скрутили і поклали на асфальт. Хлопець виявився хоч худим, але жилавим – доки крутили, він примудрився витягнути електрошокер і намагався вдарити розрядом когось із нас. Але у нього не вийшло – ми завалили його на асфальт», – розповів хлопець.

Богдан Шмоняк, до речі, служив у внутрішніх військах МВС України (Нацгвардії), в 49-му Одеському полку охорони громадського порядку. Клоуном влаштувався працювати після дембеля. За словами хлопця, це затримання – не перше в його житті. Аналогічний випадок стався трохи більше року тому на вулиці Мала Арнаутська.

Зараз поліція думає, як нагородити свідомих громадян, котрі надали допомогу закону.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: