Вдова Вороненкова розповіла про знущання з боку замовника вбивства її чоловіка

Вдова Вороненкова розповіла про знущання з боку замовника вбивства її чоловіка
Вдова Вороненкова Марія Максакова

За словами Максакової, Тюрін після вбивства Вороненкова присилав їй SMS-повідомлення

Вдова колишнього депутата Державної думи РФ Дениса Вороненкова Марія Максакова розповіла в інтерв’ю ТСН, як головний підозрюваний у вбивстві її чоловіка Володимир Тюрін знущався з її трагедії.

За словами Максакової, Тюрін після вбивства Вороненкова присилав SMS-повідомлення.

«Це просто сатана! Тюрін мені ще SMS-ку прислав: «Не сатаній, знай, живи!» - заявила вона.

Володимир Тюрін - відомий російський кримінальний авторитет, а також колишній громадянський чоловік Максакової. У них двоє спільних дітей - син Ілля і дочка Людмила, які живуть у Москві з батьком. За її словами, вона вже більше року не бачила дітей.  

«Я зараз заручниця цієї ситуації, як і діти. Він просто переламав усе! У нього був конфлікт із Денисом, цей конфлікт усі прекрасно спостерігали: дзвонив, кричав, вистежував його. Звісно, він ненавидів Дениса. На, а що, не діставайся ж ти нікому», - розповіла Максакова.

Нагадаємо, у середині лютого суд продовжив арешт підозрюваних в вбивстві екс-депутата Держдуми Росії Дениса Вороненкова.

Раніше Генпрокуратура відзвітувала про завершення розслідування цього вбивства і анонсувала передачу справи до суду вже найближчим часом. Слідство підозрює в скоєнні злочину п’ятьох осіб: двоє вже затримані, ще двоє - у розшуку і один загинув (стріляв в екс-депутата в Києві).

Замовником вбивства у ГПУ називають колишнього цивільного чоловіка цивільної дружини Вороненкова Марії Максаковою Володимира Тюріна. Генпрокурор не виключає заочний процес щодо замовника, а також оголошення його в міжнародний розшук. Колишній адвокат Тюріна назвав маячнею інформацію про його причетність до вбивства Вороненкова.

Читайте також матеріал «Главкома» «Справа Вороненкова розкрита. Усі деталі найгучнішого вбивства 2017 року» 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: