Відсьогодні українці не платитимуть $60 візового збору у Таїланді

Відсьогодні українці не платитимуть $60 візового збору у Таїланді
Таїланд

З 15 листопада українці не будуть сплачувати консульський збір в розмірі близько 60 доларів за отримання туристичної візи по прибутті

Таїланд достроково скасував візовий збір для українців. Туристи не будуть сплачувати консульський збір після прибуття в Таїланд з 15 листопада, а не з 1 грудня 2018 року, як планувалося раніше. 

Про це у Twitter повідомив посол України в Таїланді Андрій Бешта.

«До уваги українців, які планують відпустку в Таїланді. Згідно з уточненим рішенням тайського уряду, вже з 15 листопада українці не будуть сплачувати консульський збір в розмірі близько 60 доларів за отримання туристичної візи по прибутті», - написав посол.

Від сплати візового збору у розмірі 2000 батів (60 доларів) будуть звільнені власники паспортів Андорри, Бутану, Болгарії, Китаю, Кіпру, Ефіопія, Фіджі, Індії, Казахстану, Латвії, Литви, Мальдів, Мальти, Мавританії, Папуа-Нової Гвінеї, Румунії, Сан-Марино, Саудівської Аравії, Тайваню, України та Узбекистану.

Пільговий режим поширюється на іноземців, термін перебування яких у Таїланді не перевищує 15 днів.

Раніше повідомлялося, що згідно з ухваленим урядом Таїланду рішенням, громадяни України з 1 грудня 2018 року по 31 січня 2019 року матимуть можливість отримати туристичну візу по прибуттю терміном на 15 діб без стягнення консульського збору.

До слова, Кабінет міністрів України схвалив проект угоди з Грузією про безвізові поїздки за внутрішніми паспортами у формі ID-карт.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: