Ворог обстріляв Миколаївщину з артилерії: загинула пенсіонерка

Ворог обстріляв Миколаївщину з артилерії: загинула пенсіонерка
фото з відкритих джерел

Станом на суботній ранок, у лікарнях перебувають 294 людини, які постраждали від атак окупантів

Російські загарбники не припиняють атакувати Миколаївщину. Під час останнього обстрілу в Березнегуватому загинула одна людина, ще п’ятеро зазнали поранень. Про це повідомила голова Миколаївської обласної ради Ганна Замазєєва.

«На Миколаївщині обстріли тривають майже по всій лінії зіткнення, вздовж кордонів Миколаївської та Херсонської областей. Артилерією обстріляне смт Березнегувате. В результаті – п'ять людей поранено, одна загинула», – написала Замазєєва.

За її словами, загибла – пенсіонерка, яка все життя пропрацювала медсестрою.

Як повідомлялося, станом на суботній ранок, у лікарнях перебувають 294 громадянина, що постраждали від атак окупантів на Миколаївщину. Ще 82 постраждалих отримали допомогу амбулаторно.

Тільки за минулу добу внаслідок ворожих дій поранень зазнали 22 цивільні людини. Серед постраждалих – 14-річний хлопець, який перебуває у вкрай важкому стані.

Як повідомлялося, у ніч на суботу, 6 серпня, у Миколаєві було чути вибухи.

Нагадаємо, триває 164-та доба повномасштабної війни Росії проти України. Російські окупанти продовжують завдавати авіаційних та ракетних ударів по військових та цивільних об’єктах на території України. Про

Читайте також: Віталій Кім: Евакуація з Миколаївщини? Цей наратив зараз розганяє Росія

           

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: