Директор EBA розказала, хто долучався до підготовки економічного аудиту, представленого урядом

Директор EBA розказала, хто долучався до підготовки економічного аудиту, представленого урядом
Виконавчий директор Європейської бізнес асоціації Анна Дерев’янко

Презентація Економічного аудиту країни та Векторів економічного розвитку до 2030 року відбулася 6 листопада

Економічний аудит та Національна економічна стратегія, що буде згодом презентована, це дуже важлива робота для бізнесу. Ці документи можуть слугувати як для країни, так і для бізнесу своєрідним маяком та орієнтиром, куди рухається Україна у цьому турбулентному світі.

Про це зазначила виконавчий директор Європейської бізнес асоціації Анна Дерев’янко, коментуючи аудит та вектори економічного розвитку, які днями презентував голова уряду Денис Шмигаль.

«Важливо, що на етапі напрацювання, бізнес активно долучений до цих процесів і голос бізнесу чують. Адже раніше були випадки, коли глобальні державні документи створювалися без участі представників бізнес спільноти. Надалі, звісно, не можна обмежуватися просто створенням та написанням аудиту та Національної економічної стратегії. Після презентації тепер важливо реалізувати та належним чином імплементувати усі напрацювання», - сказала Анна Дерев’янко.

Презентація Економічного аудиту країни та Векторів економічного розвитку до 2030 року відбулася у п’ятницю, 6 листопада. У події взяли участь Президент України Володимир Зеленський, Прем’єр-міністр Денис Шмигаль, Голова Верховної Ради Дмитро Разумков, Перший заступник Голови Верховної Ради Руслан Стефанчук, представники бізнесу, науковці та інші.

Як зазначив Денис Шмигаль, аудит та економічні вектори стануть основою для розробки «Національної економічної стратегії 2030», що буде презентована згодом.

Нагадаємо, завдання уряду презентувати аудит та вектори економічного розвитку поставив Президент України Володимир Зеленський під час свого щорічного послання до парламенту два тижні назад.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: