Два нових банки приєдналися до програми пільгових кредитів «5-7-9%»

Два нових банки приєдналися до програми пільгових кредитів «5-7-9%»

До програми пільгових кредитів приєдналися ще два банки

За програмою «5-7-9%» вже видано 452 кредити

Виконавчий директор Фонду розвитку підприємництва Руслан Гашев сказав, що два нових банки приєдналися до програми пільгових кредитів «5-7-9%»

Про це Руслан Гашев сказав під час круглого столу «5-7-9%: перезавантаження?», організованого онлайн «Фінансовим клубом».

«Сьогодні ми підписуємо два нових банки в якості учасників – це ТАСкомбанк та Райффайзен Банк Аваль», – заявив Руслан Гашев. Він повідомив, що з моменту запуску програми банки-учасники видали 452 кредити.

За словами пана Гашева, у Райффайзен Банку Аваль більше 10 млрд грн портфеля МСБ, і широке коло клієнтів тепер отримають доступ до програми «5-7-9%».

Як повідомили учасники круглого столу, Ощадбанк вже видав в рамках програми 145 кредитів, Укргазбанк –понад 170 кредитів, а Банк Альянс – один кредит.

Зараз у програмі знаходяться ПриватБанк, Укргазбанк, Ощадбанк, Укрексімбанк, Кредобанк, ПУМБ, Банк Альянс, банк «Львів».

Нагадаємо, держава з 1 березня  запустила другу частину програми дешевих кредитів під 5-7-9% річних, в межах якої надаватиме кредитні гарантії тим позичальникам, які не мають достатньої застави для кредиту у банку.

Кабінет міністрів 15 квітня цього року анонсував «кредитні канікули» для малого та мікробізнесу, що передбачають надання кредитів під 0%, з терміном погашення тіла кредита через рік, основна умова для підприємців - збереження не менше 80% робочих місць.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: