Міністр інфраструктури розповів, коли в Україні запустять громадський транспорт

Міністр інфраструктури розповів, коли в Україні запустять громадський транспорт
Початок роботи громадського транспорту залежить насамперед від того, як українські громадяни будуть дотримуватись правил карантину та самоізоляції, - Криклій

Міністр каже, що громадський транспорт запустять не раніше травня

В Україні громадській транспорт відновлюватиме свою роботу поступово, не раніше травня. Про це заявив міністр інфраструктури України Владислав Криклій в ефірі Obozrevatel TV.

«Я думаю, що говорити про конкретні терміни зараз - це дуже передчасно. Але точно не раніше травня. Я би прогнозував червень-липень», - сказав Криклій, відповідаючи на питання журналіста про конкретні терміни запуску метро та громадського транспорту в Україні.

За його словами, відновлення роботи громадського транспорту відбуватиметься поступово, до повного зняття карантинних обмежень.

Міністр зазначив, що це відбудеться у разі зменшення кількості захворювань на коронавірус COVID-19 та смертей, спричинених цим вірусом.

Криклій підкреслив, що початок роботи громадського транспорту залежить насамперед від того, як українські громадяни будуть дотримуватись правил карантину та самоізоляції.

Як повідомлялося, 16 березня Кабмін постановив зупинити роботу метро в Києві, Харкові та Дніпрі для запобігання поширенню хвороби COVID-19.

Також з 18 березня були зупинені залізничні, авіаційні та автобусні міжміські та міжобласні пасажирські перевезення.

25 березня було запроваджено надзвичайну ситуацію по всій Україні і продовжено карантин до 24 квітня.

Нагадаємо, в Україні станом на ранок 15 квітня зареєстровано 3764 випадки зараження коронавірусом, з них 108 летальних, 143 пацієнти одужали. За добу зафіксовано 392 нові випадки.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: