У Києві поліція перевірила дотримання перевізниками карантину (фото)

У Києві поліція перевірила дотримання перевізниками карантину (фото)
Були перевірені найбільш популярні серед перевізників місця
Фото: КМДА

Під час рейду грубих порушень зафіксовано не було

7 квітня працівники інспекції з паркування Департаменту транспортної інфраструктури Київської міської держадміністрації спільно з представниками Управління патрульної поліції у Києві провели рейд щодо дотримання перевізниками карантинних обмежень і правил, запроваджених в Україні у зв’язку з розповсюдженням коронавірусної інфекції. Про це повідомив директор Департаменту транспортної інфраструктури Валентин Осипов.

За його словами, на предмет дотримання обмежувальних заходів також перевірені й автостанції, адже до 24 квітня у Києві заборонені регулярні і нерегулярні пасажирські перевезення приміського, міжміського та міжобласного сполучення, а також заїзд на автостанції автобусів, що здійснюють вищевказані пасажирські рейси.

Протягом дня були перевірені найбільш популярні серед перевізників місця – автостанція «Київ», площі перед Центральним залізничним вокзалом та Південним, транспортні розв’язки біля станцій метро «Лісова», «Чернігівська», та Харківська площа.

Під час рейду грубих порушень зафіксовано не було: перевізники дійсно дотримувались карантинних обмежень. Незначні усні зауваження сприймались водіями з розумінням.

Як відомо, із понеділка, 6 квітня, у столиці діють нові протиепідемічні обмеження.

7 квітня мер Києва Віталій Кличко повідомив про 279 підтверджених випадків захворювання на Covid-19 у Києві. 

Згідно з даними Центру громадського здоров’я України, станом на ранок 7 квітня, у Києві 253 лабораторно підтверджених випадки Covid-19, з них чотири летальних.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: