Популярність електронних сервісів «Чернігівгаз Збуту» впродовж року зросла вшестеро

Популярність електронних сервісів «Чернігівгаз Збуту» впродовж року зросла вшестеро

У «Чернігівгаз Збуті» стверджують, що їх клієнти тепер можуть вирішувати до 90% питань, пов`язаних з газопостачанням, без відвідування Центрів обcлуговування

Впродовж 2018 року клієнти «Чернігівгаз Збуту» звернулися до контакт-центру понад 170 тис. разів, що на 60% більше, ніж минулого року. 20% консультацій було надано в онлайн-режимі через Особистий кабінет та електронну пошту. Порівняно з 2017 роком, динаміка онлайн-звернень зросла в шість разів.

В середньому щомісяця на телефон контакт-центру надходить близько 15,5 тис. звернень. Найбільш популярними є консультації щодо квитанцій та звірка стану особового рахунку – 80,3 тис. вхідних дзвінків за рік. На другому місці інформація щодо заборгованості – близько 12 тис., рідше всього споживачів цікавило питання відсутності рахунку для сплати – 202 звернення.

Враховуючи ріст кількості запитань від мешканців Чернігівщини, спеціалісти газової компанії постійно розширюють перелік дистанційних сервісів та вдосконалюють їх роботу. На сьогодні клієнти «Чернігівгаз Збуту» мають можливість вирішувати до 90% питань, пов`язаних з газопостачанням, без відвідування Центрів обcлуговування.

«Низка електронних сервісів, запроваджених компанією, допомагає споживачам оперативно вирішувати газові питання, не виходячи з дому. Таку можливість, наприклад, надає Особистий кабінет на сайті 104.ua. Користуючись ним, споживач має цілодобовий доступ до перегляду стану особового рахунку. Може отримати вичерпну інформацію щодо нарахування пільг та субсидій. Без проблем завантажити і роздрукувати квитанцію раніше, ніж доставить пошта. Внести оплату за спожитий газ онлайн через платіжні сервіси, з якими співпрацює газова компанія», - розповідає директор «Чернігівгаз Збуту» Іван Луста.

Що стосується цілодобового зв'язку споживачів з постачальником газу, то ця можливість реалізована завдяки інтерактивному меню IVR (айвіар). За допомогою запису голосових повідомлень IVR маршрутизує дзвінки всередині контакт-центру та обробляє інформацію, яку споживач ввів за допомогою тонального набору. Впродовж року цією послугою жителі області скористалися близько 35,5 тис. разів.

Для зручності клієнтів та економії їх часу в минулому році компанія розробила два додаткових сервіси. За допомого функції «Callback» в Особистому кабінеті можна замовити зворотній дзвінок оператора. В цьому році в такий спосіб контакт-центр зв`язувався зі споживачами газу 2,6 тис. разів. Окрім того, споживачі можуть отримати інформацію про заборгованість або переплату, відправивши СМС-повідомлення на короткий номер 7104. Для цього потрібно набрати і відправити текст в правильному форматі: спочатку написати слово Баланс (або Balance), а потім через один пробіл внести 10-значний номер особового рахунку.

Щодня, з 8.00 до 20.00 оператори контакт-центру надають консультації з усіх питань, пов`язаних з поставкою газу, за номером телефону (0462) 61 63 04. Для спрощення і прискорення комунікації, працівники газової компанії радять користувачам газу опановувати доступні дистанційні способи зворотного зв'язку, що значно зекономить час самих споживачів і фахівців газової компанії.

Нещодавно на сайті 104.ua для юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців Чернігівської області почав функціонувати кабінет Бізнес-онлайн. Послуга доступна непобутовим споживачам, які мають діючий договір на постачання газу з компанією «Чернігівгаз Збут» . Для реєстрації необхідно вказати ідентифікаційні дані споживача (ЄДРПОУ, EIC – код) і чинну адресу електронної пошти.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: