Порошенко розповів, яку зарплатню отримує український президент

Порошенко розповів, яку зарплатню отримує український президент
Президент Петро Порошенко витрачає гроші на благодійність

Президент розповів, куди діває свою зарплату

Президент України Петро Порошенко заявив, що зарплата глави держави становить 28 тис. грн, але він з 1998 року отриману на держслужбі платню перераховує на благодійність

Про це він заявив 4 березня під час засідання Ради регіональної розвитку Миколаївської області, передає «Укрінформ».

«Я з 98-го року не отримую зарплату на державній службі і все це перераховую на благодійність. Це в тому числі і тому, що я маю джерела, за рахунок чого жити. Але сьогоднішній рівень зарплати президента складає 28 тис. (гривень - ред.)», - сказав Порошенко.

Він також нагадав, що велика кількість суддівського корпусу, слідчих та інших посадовців мають у два, п’ять, 10, а на окремих держпідприємствах у 100 раз вище, ніж у президента.

Через це глава держава переконаний, що потрібно врегулювати питання із зарплатами держслужбовців. Зокрема, прибрати будь-які спеціалізовані закони, які роблять вибіркові підвищення зарплат, та збільшувати зарплати усім держслужбовцям за загальними принципами.

Слід нагадати, що Глава держави і кандидат у президенти Петро Порошенко 1 березня задекларував 126,8 млн грн доходів.

Раніше у виборчому штабі Порошенка повідомляли, що за 7 днів виборчої кампанії Петро Олексійович витратив 70 млн грн. І додали, що він - єдиний кандидат, який фінансує свою кампанію за рахунок особистих коштів.

  Читайте також: 

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: