Салтівський м'ясокомбінат призупиняє поставки посередникам

Салтівський м'ясокомбінат призупиняє поставки посередникам

Підприємство тимчасово призупиняє поставки свіжого м'яса посередникам, щоб забезпечити безперебійну роботу фірмових магазинів

Дефіцит м'яса спровокував значний стрибок цін на цю продукцію в торгових точках, - директор

У Салтівському м'ясокомбінаті заявили про різке зростання попиту на продукцію та скарги на відсутність свіжого м'яса в супермаркетах і на ринках.

У повідомленні підприємства вказується, що через дефіцит має місце значний стрибок цін на м'ясо в торгових точках.

У зв'язку з такою ситуацією, підприємство тимчасово призупиняє поставки свіжого м'яса посередникам, щоб забезпечити безперебійну роботу фірмових магазинів.

«Почастішали випадки неадекватного, злочинного зростання цін на нашу продукцію на ринках і в торгових точках», - заявив директор Салтівського м'ясокомбінату Михайло Бондаренко.

Крім тимчасового призупинення поставок посередникам, м'ясокомбінат починаючи з 20 березня 2020 року збільшить обсяг виробництва в 1,5 рази.

Весь обсяг виробництва буде спрямований на 600 магазинів фірмової мережі.

«Ми не вводимо ліміти на продаж в одні руки. З сьогоднішнього дня наші виробничі потужності працюють на повну силу, а логістика готова до збільшення частоти поставок», - підкреслив Михайло Бондаренко.

До відома, Салтівський м'ясокомбінат - одне з найбільших підприємств в області м'ясопереробки, виробництва ковбас та м'ясних делікатесів України.

Фірмова мережа формату «біля дому» нараховує понад 600 магазинів в Києві, Харкові, Дніпрі, Кривому Розі, Запоріжжі, Полтаві, Кам'янському, Нікополі, Миргороді, Чернігові, Бердянську.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: