Син Мадуро потрапив під санкції США

Син Мадуро потрапив під санкції США
Син президента Венесуели Ніколас Ернесто Мадуро Герра

У Вашингтоні нові санкції назвали притягненням чиновників нелегітимного режиму Мадуро до відповідальності

Міністерство фінансів США оголосило про введення санкцій проти сина Ніколаса Мадуро, який обіймає високі посади у Венесуелі.

«Сьогодні Сполучені Штати запровадили санкції проти сина Ніколаса Мадуро, Ніколаса Ернесто Мадуро Герра (Мадуро Герра), за його роль як офіційного представника незаконного режиму Мадуро», - зазначається в повідомленні.

Як уточнили в мінфіні, Мадуро Герра є членом нелегітимної Національної установчої асамблеї – органу, створеного його батьком задля протидії демократично обраній Національній асамблеї. У 2014 році Мадуро Герра був також призначений очільником так званого Корпусу інспекторів президентства.

У Вашингтоні нові санкції назвали притягненням чиновників нелегітимного режиму Мадуро до відповідальності «через утиск венесуельського народу, розкрадання ресурсів Венесуели й катастрофічну політику, яка створила нестерпні умови життя людей по всій країні».

При цьому зазначається, що США закликають усі країни посилити економічний і дипломатичний тиск на Мадуро та його корумповане оточення.

«Ми продовжуємо стояти разом з народом Венесуели, тимчасовим президентом Хуаном Гуайдо і Національною асамблеєю, які борються за свободу й процвітання», - підкреслюється в заяві.

Нагадаємо, у четвер офіційний Вашингтон оголосив санкції проти двох високопоставлених чиновників режиму Мадуро в Венесуелі, які через свої корупційні дії посприяли колапсу у сфері електроенергетики, що стало результатом масштабних блекаутів у країні.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: