Укрпошта запускає послугу прискореної міжнародної доставки

Укрпошта запускає послугу прискореної міжнародної доставки
«Укрпошта» знизила тарифи на доставку EMS порівняно з попереднім оператором - Державною службою спеціального зв'язку та захисту інформації 

Сервіс пересилання експрес-відправлень EMS (Express Mail Service) почне працювати з 1 квітня 2020 року

АТ «Укрпошта» з 1 квітня 2020 року розпочне пересилання експрес-відправлень EMS (Express Mail Service). Про це повідомив гендиректор компанії Ігор Смілянський на своїй сторінці у Facebook.

«З 1 квітня послуга EMS доступна в 1 тис. відділень Укрпошти, а через деякий час буде доступна більше ніж у 4 тис. відділень у всій країні. В рамках правил карантину - замовити послугу можна не виходячи з дому, викликавши кур'єра в будь-якому обласному центрі України», - написав Смілянський.

За словами Смілянського, «Укрпошта» також переглянула і знизила тарифи на доставку EMS порівняно з попереднім оператором - Державною службою спеціального зв'язку та захисту інформації (Держспецзв'язку) України. Так, посилка вагою до 2 кг коштуватиме на 40% дешевше, а до 10 кг - на 20%.

«Під час карантину і через значне обмеження авіарейсів EMS працює на 57 країн із можливо дещо довгими термінами доставки. Після завершення карантину терміни прискоримо в турборежимі, а послуга стане доступною для 195 країн світу», - додав гендиректор.

Раніше Держспецзв'язку в рамках оптимізації структури заявила про плани передати функції з пересилання відправлень EMS (Express Mail Service) Укрпошті в січні 2020 року.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: