Влада «Китайських Гаваїв» анонсувала авіарейси до Києва

Влада «Китайських Гаваїв» анонсувала авіарейси до Києва
Місто Хайкоу

Рейси мають сполучити столицю провінції Хайнань з Києвом

Адміністративний центр острівної китайської провінції Хайнань місто Хайкоу планує відкрити 13 нових міжнародних авіамаршрутів до кінця цього року на тлі зусиль, прикладених до перетворення острова в курорт міжнародного рівня та будівництва порту вільної торгівлі, заявила днями місцева влада.

Згідно з опублікованим міською адміністрацією планом, буде відкрито ще більше повітряних маршрутів, що зв'язують острів з 13 зарубіжними містами, включаючи Санкт-Петербург, Москву, Київ, Алмати, Астани, Ригу, Берлін, Мельбурн, Окленд та інші.

За повідомленням, в цьому році 5 нових маршрутів з'єднали Хайкоу з Сіднеєм і Манілою, при цьому число міжнародних авіаліній, що діють в Хайкоу, адміністративному центрі острівної провінції Хайнань, збільшилася до 23.

Число іноземних туристів, що відвідали провінцію в першому півріччі цього року, досягло 946 тис. чоловік, збільшившись на 16,26 процента в річному вираженні.

В рамках нової політики, яка здійснюється з травня поточного року, для туристів з 59 країн і регіонів світу, включаючи Великобританію, Францію, Німеччину, Росію і США, передбачений безвізовий в'їзд на Хайнань і перебування тут терміном до 30 днів в рамках групового або індивідуального туру при умови бронювання поїздки через турагентства.

Нагадаємо, у вересні найбільша приватна авіакомпанія Китаю Hainan Airlines здійснила між Києвом та Хайкоу два рейси

Як стало відомо «Главкому», китайські представники курортного бізнесу робили рекламний тур для потенційних покупців своїх послуг в Україні. Першим рейсом представників туркомпаній доправили на курорт, а другим – повернули до України.

Hainan Airlines заявляла про плани запустити прямий рейс до України ще у 2013 році. Проте тоді йшлося про Донецьк.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: