10 тисяч членів секти Мунтяна помолилися у Києві за «зняття родового прокляття»

10 тисяч членів секти Мунтяна помолилися у Києві за «зняття родового прокляття»
Фото з «молитви»

Десять тисяч українців впевнені, що на них було накладено «родове прокляття»

У Києві у Палаці спорту близько 10 тисяч членів секти Володимира Мунтяна «Відродження» помолилися за «зняття родового прокляття». Про це повідомили свідки заходу у соцмережах.

«Тут приблизно 10 тисяч чоловік. Ось ці всі люди на повному серйозі прийшли на молитву за руйнування родового прокляття. І ці всі люди ходять серед нас. І ми … навіть не виділялися з натовпу», - написала відвідувачка заходу у Facebook, зазначивши, що пішла на нього, бо «вивчає соціум».

Як сказано не сторінці проведення заходу у Facebook, на чолі заходу був голова секти Мунтян. Керівники секти обіцяють, що після «руйнування родового прокляття» люди відчують «незрівнянно сильну впевненість і перемогу всередині себе».

Нагадаємо, у 2016 році «Відродження» вже проводило великі збори у Києві. Впродовж місяця у столиці перебувало чимало адептів секти, які ходили у футболках із написом «Відродження». ЗМІ тоді попереджали про можливий зв’язок сектантів з російськими спецслужбами, також з’являлась інформація про те, що вони можуть вчинити провокації. Потім такі збори повторились у 2017 році.

Глава секти Володимир Мунтян живе в шикарних особняках з басейнами і джакузі, а пересувається на суперкарі Ferrari 599, за яким їздить охорона на елітних позашляховиках. Діти Мунтяна також ведуть розкішний спосіб життя, запрошуючи на свої свята зірок першої величини, вартість виступу яких починається від $20 тис. Вчаться діти «тринадцятого апостола» виключно в найпрестижніших ВНЗ Британії і США, що коштує «пастору» десятки і сотні тисяч доларів США, які йому незмінно жертвують довірливі послідовники.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: