Амфітеатр, басейн, фуд-корт: у Києві відкривається оновлений «Зелений театр»

Амфітеатр, басейн, фуд-корт: у Києві відкривається оновлений «Зелений театр»

За нагоди відкриття «Зеленого театру» два дні триватиме грандіозна вечірка

«Зелений театр» на Парковій дорозі відкриють 17 травня. Заклад працюватиме за новою концепцією.

Як повідомляють організатори, вечірка з нагоди відкриття «Зеленого театру» триватиме два дні. Хедлайнером першого дня стане американський діджей та продюсер BORGEOUS. Другого дня гостей чекатимуть дует Digitalism і легенда електронної сцени Marc Romboy.

Нагадаємо, що у минулому році «Зелений театр» відновив свою роботу після 4 років перерви. У сезоні 2019 року організатори обіцяють багато змін на локації. Зокрема, працюватимуть дві сцени. Зона амфітеатру зможе розмістити 1500-2000 людей, а у форматі фан-зони – 3000. Окрім того, тут з’явиться зона басейну із патіо, а також сучасний фуд-корт.

Із червня локація поповниться великим екраном, де будуть транслюватися фільми, які зможуть відвідувати кияни та гості столиці.

«Я пишаюся цим проектом і вірю у його потенціал. І я радий, що у його потенціал повірила міська влада», – розповів засновник Дмитро Сидоренко. Він додав, що проект реалізовано за підтримки Департаменту культури КМДА.

«Зелений театр» – культове місця для Києва. Він був побудований на схилах Дніпра у 1949 році. Елементом театру є одна з двох тюремних стін колишньої військової споруди XIX століття Нової Печерської фортеці.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: