Андріївський узвіз стане пішохідним уже цього тижня

Андріївський узвіз стане пішохідним уже цього тижня

25 червня Андріївський узвіз стане пішохідним - почнуть працювати болларди, які не пропускатимуть транзитні авто вулицею.

Днями виконуючий обов’язки голови Подільської райдержадміністрації Микола Дубовик разом з керівниками структурних підрозділів та комунальних підприємств райдержадміністрації перевіряли, як працює ця система.

«Хочу ще раз акцентувати увагу водіїв на тому, що з 25 червня  Андріївський узвіз стане пішохідним. Рух  транспорту буде закрито в частині території, що обмежена боллардами. Близько 50 мешканців та підприємців, що живуть і працюють на вулиці, найближчим часом отримають радіопульти від боллардів, а заявлені ними автомобілі будуть включені  до Єдиної бази транспортних засобів, що будуть проїжджати вулицею. Також проїжджою частиною Андріїівського узвозу матиме змогу користуватись спецтранспорт: поліція, швидка, пожежка, сміттєвози та шляховики. Водії, які користуються вулицею для транзитного проїзду, з 25 червня повинні обрати для себе інший маршрут руху», - сказав під час наради Микола Дубовик.

Учасники наради також перевірили стан благоустрою Поштової площі та набережної Дніпра. Виконуючий обов’язки голови райдержадміністрації залишився задоволеним оглядом і в особі керівника  КП «Поділ-благоустрій» Андрія Мукана подякував всім працівникам підприємства за чистоту і порядок на цих об’єктах.

Джерело: Вечірній Київ

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: