Аварійне дерево на Відрадному двічі побило одну автівку (фото)

Аварійне дерево на Відрадному двічі побило одну автівку (фото)
Дерево впало на автомобіль у Солом'янському районі Києва
Фото: Інформатор

Власник автомобіля має намір подавати до суду на комунальників

У четвер, 28 червня, у Солом'янському районі Києва на автомобіль Skoda Octavia впало дерево.

Інцидент стався за адресою вулиця Миколи Василенка, 14а, повідомляє Інформатор.

Як розповідає власник пом'ятої Skoda OctaviaОлег, це вже не перший випадок. У травні гілка з цього ж дерева вже пошкодила його автомобіль. «Я припаркувався біля гаражів. Вже збирався виходити з машини, але забарився в телефоні, у цей момент на дах машини впала гілка», - згадує він.

Тоді Skoda сильно постраждала. Чоловік буквально кілька днів тому забрав її з ремонту і сьогодні ситуація знову повторилася. Цього разу основний удар припав на дах ближнього гаража. На місце відразу ж викликали рятувальників і представників «Київзеленбуду». Також, щоб підняти з авто обламані гілки, довелося викликати кран. За попередніми підрахунками новий ремонт автомобіля може обійтися власнику в 300 доларів.

Власник автомобіля тепер має намір подавати до суду на представників КП, оскільки дерево, що впало, давно було аварійним, і мешканці не раз повідомляли про це в профільні служби.

Варто зазначити, що за цією ж адресою буквально через дорогу впало ще одне дерево. Ніхто не постраждав. Але дерево перекрило тротуар. Поки його не поспішають прибирати.

Як повідомлялося, 22 червня на вулиці Грушевського біля Верховної Ради на проїжджу частину впало дерево. В результаті було пошкоджено дорогі автівки. Дивіться фоторепортаж з місця події.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: