«Автодорівці» звітують, як просувається ремонт київських доріг (фото)

«Автодорівці» звітують, як просувається ремонт київських доріг (фото)
Капітальний ремонт однієї зі столичних доріг
Фото: Київавтодор

В залежності від стадії капремонту, дорожники виконують широкий спектр робіт

У всіх районах столиці тривають роботи з ремонту дорожнього покриття. Про це повідомила прес-служба комунальної корпорації «Київавтодор».

Масштабні роботи з капітального ремонту продовжуються на вулицях Назарівській, Сім’ї Кульженків, Ярославів Вал, Алма-Атинській, Генерала Родимцева, Заболотного, просп. Палладіна та інших. На цих об’єктах, в залежності від стадії капремонту, дорожники виконують широкий спектр робіт - від влаштування основи дорожнього одягу проїжджої частини та відновлення тротуарів до ремонту зливоприймальної системи і влаштування асфальтобетонного покриття.

«В рамках поточного (середнього) ремонту суцільним покриттям наразі «друге життя» отримають вулиці Семашка, Рибна, Міська, Над’ярна, низка пішохідних мостів на перетині просп. Перемоги та Кільцевої дороги та інші», - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, мер Києва Віталій Кличко заявив, що цього року столична влада поставила перед собою завдання відремонтувати якомога більше ключових магістралей, від яких залежить інтенсивність та комфортність руху в місті. І поступово перейти до ремонту маленьких вулиць. Більшу частину робіт на запланованих на цей рік об’єктах мають завершити у літній період.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: