Біля «Берестейської» трамвай протаранив інкасаторський Volkswagen

Біля «Берестейської» трамвай протаранив інкасаторський Volkswagen
Водій інкасаторського автомобіля не пропустив трамвай
Фото: Інформатор

Рух трамваїв №14 та №15 тимчасово паралізовано

У п'ятницю, 20 липня, за адресою вул. Табірна, 46/28, сталася аварія за участю трамвая №14 та інкасаторського автомобіля Volkswagen Transporter.

Аварія сталася близько 11:00. Про це повідомляє Інформатор.

Водій інкасаторської машини Volkswagen Transporter від'їжджав від відділення Idea Bank. Автомобіль виїжджав з пішохідної зони на проїжджу частину. Для цього необхідно було перетнути трамвайні колії. Через рослинність, розташовану на виїзді, огляд водія був обмежений. Він не встиг зреагувати на трамвай, що рухався з боку станції метро «Лук'янівська» в напрямку станції метро «Берестейська», і сталося зіткнення.

Трамвай ударив Transporter в ліву сторону і розбив всю передню частину машини. У трамвая розбита передня права сторона.

За словами водія трамвая, він побачив Volkswagen до моменту зіткнення, почав зменшувати хід і подавати звуковий сигнал. Однак зіткнення уникнути не вдалося.

В результаті аварії ніхто не постраждав. На місці працює поліція.

За словами правоохоронців, водій інкасаторського автомобіля не пропустив трамвай, у якого була перевага. Рух трамваїв маршрутів №14 та №15 тимчасово паралізовано.

Як повідомлялося, 19 липня на бульварі Лесі Українки, 10 у Києві водій Volkswagen на єврономерах не впорався в керуванням і влетів в огорожу.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: