Біля генпрокуратури встановили обмежувальні стовпчики (фото)

Біля генпрокуратури встановили обмежувальні стовпчики (фото)

Це зроблено для впорядкування руху та паркування

У центрі столиці, на вулиці Гусовського, на заїзді до комплексу ГПУ на ділянці від Кловського узвозу до вулиці Різницької, встановлено обмежувальні стовпчики для впорядкування руху та паркування. Про це інформують в Департаменті транспортної інфраструктури, повідомляє «Главком».

«На цій невеликій ділянці – двосторонній рух, однак водії регулярно ігнорували дорожній знак 3.34 і залишали машини на проїжджій частині, суттєво ускладнюючи зустрічний роз’їзд транспорту», – зауважив директор КП «Київдорсервіс» Віктор Черній.

На цій ділянці обмежена ширина смуг руху, тож завдяки дорожнім стовпчикам підвищено безпеку руху і врегульовано швидкість проїзду. Принцип дії – фізично розділити транспортні потоки, щоб унеможливити зупинку в смузі руху.

Це рішення вже довело ефективність: на вулиці Покровській на Подолі до 1 вересня в рамках реорганізації дорожнього руху в районі Контрактової площі встановлено аналогічні обмежувачі. У результаті вдалося позбутися стихійного паркування на зазначеній вулиці і організувати 2 повноцінні смуги для проїзду.

Завдяки впровадженню обмежувальних стовпчиків хаотичне паркування зникло і біля ліцею № 100, для підвищення безпеки дітей, а також біля резиденції посла США – для зниження ймовірності терактів. Окрім того, дорожні стовпчики встановлено біля в’їзду до комплексу КМДА з боку вулиці Пушкінської.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: