Бульвар Лесі Українки досі паралізований через масштабну ДТП

Бульвар Лесі Українки досі паралізований через масштабну ДТП
В результаті ДТП пошкоджені близько 20 автомобілів
Фото: Станіслав Груздєв, Главком

Евакуація пошкоджених автівок відбудеться лише після того, як слідчі оформлять схему ДТП, опишуть пошкодження, проведуть відповідні заміри

Близько 20 автомобілів, які сьогодні вранці потрапили у масштабну ДТП на бульварі Лесі Українки, досі знаходяться на місці аварії. Про це повідомив Укрінформу поліцейський патрульної поліції Києва Сергій Бойко.

«Проводиться опитування власників транспортних засобів, власне учасників ДТП. З усіма зараз працюють слідчі», - сказав він.

За його словами, відвантажування пошкоджених автівок відбудеться лише після того, як слідчі оформлять схему ДТП, опишуть пошкодження, проведуть відповідні заміри і зафіксують ДТП на фото- та відеоносії.

«З урахуванням того, що ця ДТП досить масштабна, то цей процес може зайняти навіть кілька годин», - додав Бойко.

Наразі поліція на місці оглядає стан пошкоджених автомобілів, спілкується з імовірними їхніми власниками. Працює також слідчо-оперативна група.

Рух бульваром Лесі Українки частково обмежено.

Машини сильно пошкоджені в результаті аварії. Численні журналісти та перехожі стоять обабіч автодороги в очікуванні евакуації пошкоджених авто.

Рух центром столиці ускладнено.

Як повідомляв «Главком», у масштабній ДТП на бульварі Лесі Українки постраждали близько 20 автомобілів. Правоохоронці встановлюють причини аварії.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: