Через проведення МotoOpenFest у суботу буде перекрито Хрещатик

Через проведення МotoOpenFest у суботу буде перекрито Хрещатик

Буде заборонено рух усіх видів транспорту Хрещатиком від вул. Богдана Хмельницького до вул. Михайлівської

У столичному парку «Муромець» 15-17 червня пройде Другий МotoOpenFest. Відповідну ініціативу громадської організації «Федерація мотоспорту м. Києва» підтримано розпорядженням КМДА.

У зв’язку із проведенням заходу 16 червня буде заборонено рух усіх видів транспортних засобів вулицею Хрещатик (від вул. Богдана Хмельницького до вул. Михайлівської) із 12:00 до 16:00.

Відповідно до розпорядження, Деснянська районна в м. Києві державна адміністрація, КО «Київзеленбуд» та Департамент міського благоустрою забезпечать заходи зі створення відповідних мототрас та облаштують прилеглі території, ремонт пішохідних доріжок та сходів на схилах парку «Муромець», встановлять бетонні огородження тощо.

Охорону громадського порядку під час проведення Другого МotoOpenFest, а також супроводження учасників до парку «Муромець» за узгодженим маршрутом забезпечать Головне управління Національної поліції та Управління патрульної поліції в місті Києві Департаменту патрульної поліції. Передбачено чергування пожежно-рятувальної техніки, а також бригад швидкої допомоги.

Як обіцяють організатори, у програмі фестивалю – багато бадьорої гітарної музики, заїзди на мотоциклах, конкурс краси, виставка мотодилерів і багато іншого. Зокрема, у рамках заходу відбудуться виступу гуртів «Kozak System», «Машина Времени», «Дай Дарогу», «Гражданин Топинамбур», «W.H.I.T.E.» та інші.

Вхід вільний для усіх охочих. 

Як повідомлялося, у зв'язку з проведенням МotoOpenFest 16 і 17 червня роботу київського метрополітену буде продовжено на 1 годину. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: