Через снігопад у Києві громадський транспорт збився з графіка

Через снігопад у Києві громадський транспорт збився з графіка
Транспорт у Києві рухається дуже повільно через снігопад і ожеледицю
Фото: Andrzej Kuresza, Facebook

Пасажирів попереджають, що громадський транспорт запізнюється

Сьогодні, 23 січня, через снігопад у Києві громадський транспорт курсує з відхиленням від графіка руху. Про це повідомляє прес-служба комунального підприємства «Київпастранс».

«Пасажири! Громадський транспорт запізнюється - курсування відбувається з відхиленням від графіка руху. Їдемо повільно та обережно, на вулиці сніг з ожеледицею. Безпека в пріоритеті», - йдеться в повідомленні.

Як відомо, сьогодні, 23 січня, у Києві погіршилися погодні умови – йде сніг, пориви вітру 15-20 м/с.

Вранці через снігопад Київ зупинився у заторах. 9-бальні затори спостерігаються на вулицях у центрі Києва, на в’їздах до столиці, на усіх мостах, що з'єднують лівобережну частину Києва з правобережною.

Столична влада переконливо просить киян у період погіршення погодних умов не користуватися особистими авто та, за можливості, надавати перевагу громадському транспорту.

Окрім того, для належної роботи снігоприбиральної техніки водіїв закликають не паркувати автомобілі обабіч вулиць та доріг і в заборонених для цього місцях, аби не заважати роботі снігоприбиральної техніки та не спричиняти заторів на автошляхах столиці.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: