Черговий авіаколапс: з «Борисполя» до Єгипту не можуть вилетіти 200 туристів

Черговий авіаколапс: з «Борисполя» до Єгипту не можуть вилетіти 200 туристів
Близько 200 пасажирів і досі перебувають в очікуванні літака
Фото: ТСН

Виліт рейсу затримується вже понад 12 годин

В аеропорту «Бориспіль» черговий колапс з рейсом літака компанії Bravo Airways.

Рейс BAY2023 мав вилетіти до єгипетського курорту Шарм-еш-Шейх ще о третій ночі у четвер, 18 жовтня, розповіла ТСН Юлія Морозова, яка мала сісти на цей літак.

Пасажирів посадили на літак, проте згодом оголосили про технічну несправність і вивели всіх назад.

«Нас завели до літака, завели двигуни, провели інструктаж, і потім командир екіпажу оголосив про технічну несправність літака. Це було о третій годині ночі. Потім до нас виходили представники аеропорту і сказали, що літак тестується і виліт буде о шостій, потім о 9-й, потім о 10-й. Останнього разу сказали, що літак не готовий», - розповіла Юлія.

Близько 200 пасажирів і досі перебувають в очікуванні літака, виліт якого на інформаційному табло постійно відтерміновується. Зараз аеропорт інформує, що виліт призначено на 14:00.

Загалом пасажири чекають вже більше 12 годин. Серед туристів є близько 20 дітей.

До пасажирів виходили представники аеропорту, які повідомили, що літак тестують і скоро буде виліт. Однак рейс продовжують відкладати. Точні причини затримки рейсу невідомі.

Зважаючи на те, що ситуація не вирішується, пасажири погрожували блокувати аеропорт. 

«Люди були дуже знервовані. Коли заявили, що будуть перекривати рух літаків, прийшла поліція й охорона у якійсь військовій формі з автоматами. Це, я вам скажу, дуже заспокійливо впливає на людей», - розповіла Юлія.

Телефони авіакомпанії Bravo Airways не відповідають. Проте у Facebook-сторінці компанії коротко повідомили, що причина затримки рейсів - комерційна.

На закиди пасажирам, навіщо вони погодилися летіти літаком цієї авіакомпанії, яка цього літа мала чимало скандалів через затримки рейсів, люди пояснили, що під час купівлі путівки у туроператора Join Up їм не повідомили, яким літаком їх везтимуть у відпустки.

До речі, це не єдиний літак Bravo Airways до Шарм-еш-Шейху, який затримується сьогодні. Та сама участь спіткала рейс YB 2025, призначений на 13:50. Зараз на інформаційному табло міститься інформація про те, що рейс очікується тільки о 14:50. 

Як повідомлялося раніше, у вересні з єгипетського курорту Хургада дві доби не могли вилетіти туристи рейсом Bravo Airways.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: