Директорка товариства підозрюється у привласненні півмільйона гривень, виділених на оздоровлення учасників АТО

Директорка товариства підозрюється у привласненні півмільйона гривень, виділених на оздоровлення учасників АТО

Кошти виділялись товариству на реалізацію бюджетної програми «Заходи психологічної реабілітації постраждалих учасників АТО»

Київською місцевою прокуратурою №7 за оперативним супроводом СБУ за результатами плідної роботи з викриття фактів розкрадання коштів, призначених для реабілітації воїнів АТО, викрито директора товариства «Віасан», яка привласнила півмільйона гривень бюджетних коштів. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Києва.

Встановлено, що вказані кошти виділялись товариству на реалізацію бюджетної програми «Заходи психологічної реабілітації постраждалих учасників АТО», відповідно до якої 100 учасників АТО повинні були пройти курс психологічної реабілітації.

Наразі директору товариства повідомлено про підозру за ч. 2 ст. 366, ч. 4 ст. 191 КК України (привласнення чужого майна шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем, що вчинені у великих розмірах службове підроблення, що спричинило тяжкі наслідки).

Досудове слідство триває. За вчинене посадовцю товариства загрожує до 8 років позбавлення волі з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: