До Києва прибув літак з пораненими на Донбасі бійцями

До Києва прибув літак з пораненими на Донбасі бійцями

Волонтери просять допомогти бійцям з передової

До Києва прибув новий борт з пораненими на передовій бійцями. Про це повідомила на своїй сторінці у Facebook волонтер Наталя Юсупова.

«Є важкі воїни в реанімацію, інші по відділеннях з кульовими і осколковими пораненнями. Я розумію, що літо і пора відпусток, але війна триває і ми просто зобов'язані допомагати нашим бійцям з передової», - написала вона.

Волонтер вказала, яка допомога потрібна: «Найголовніше. Кров здати можна в центрі крові на території госпіталю, понеділок-четвер з 9-12, з паспортом. Адреса, госпітальна 18, метро Печерськ. Нам потрібно тільки найнеобхідніше, продукти, це вода, соки, йогурти, кава, чай, ковбаса, сир. Одяг, це футболки і шорти, інше, це пелюшки під рани і знеболююче, дексалгін і кетанов, це те що потрібно завжди».

Як повідомлялося, на Донбасі російські найманці-бойовики 17 червня поранили 4 українських військовослужбовців. Бойових травм зазнали троє українських бійців. Серед травмованих - військові медики, які під час обстрілу укріплень евакуйовували пораненого захисника.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: