На Столичному шосе Audi влетіла у відбійник і перекинулася на дах (фото, відео)

На Столичному шосе Audi влетіла у відбійник і перекинулася на дах (фото, відео)

Audi перекинувся на дах прямо перед тягачем

Фото: Інформатор

Після скоєння ДТП водій легковика вибіг з салону і зник з місця аварії

У четвер, 27 грудня, в Києві на Столичному шосе сталася аварія за участю автомобіля Audi A3 і вантажівки DAF.

ДТП сталася близько 0:30. Про це повідомляє Інформатор.

За словами прибулих на місце поліцейських, водій автомобіля Audi рухався по Столичному шосе в бік вулиці Заболотного. В районі Корчуватого чоловік за кермом легковика спробував обігнати тягач DAF з правого боку, який рухався в крайній правій смузі. Audi на високій швидкості вилетів на відбійник правими колесами і так проїхав близько п'ятдесяти метрів. Під час такого «маневру» у легковика відірвало багажник і його вміст початок висипатися прямо на проїжджу частину. Порівнявшись з вантажівкою, Audi зачепив його лівий бік, а потім перекинувся на дах прямо перед тягачем.

Після скоєння ДТП водій легковика вибіг з салону і зник з місця аварії. Поліцейським вдалося виявити посвідчення власника автомобіля. Чоловік на ім'я Максим недавно легалізував Audi. Раніше автомобіль був на європейській реєстрації. Примітно, що коли копи вже оформляли ДТП, водій легковика повернувся. За словами поліцейських, у чоловіка були ознаки алкогольного сп'яніння і він хотів вирішити питання «без протоколу».

В результаті аварії Audi отримав серйозні пошкодження. У машини вирвало багажник, а також сильно пошкоджена передня частина, дах і колеса. У вантажівки подряпаний правий бік.

На місці працювали два екіпажі патрульної поліції. Деталі й винуватця ДТП встановить слідство.

Як повідомлялося, 25 грудня у Святошинському районі Києва п'яна жінка викрала автомобіль BMW і врізался у стовп. Того ж дня у Солом'янському районі столиці маршрутка вилетіла на узбіччя, поламала дерева та врізалася в залізний паркан.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: