Біля метро «Бориспільська» Mitsubishi протаранив автомобіль Uber (фото, відео)

Біля метро «Бориспільська» Mitsubishi протаранив автомобіль Uber (фото, відео)
У Hyundai пошкоджені праві двері і крило
Фото: Інформатор

Внаслідок ДТП серйозні травми отримали водій і пасажир таксі

У середу, 26 грудня, на Харківській площі біля станції метро «Бориспільська» сталася аварія за участю автомобілів Mitsubishi Lancer і Hyundai Accent служби таксі Uber.

ДТП сталася близько 20:30. Про це повідомляє Інформатор.

За попередніми даними, водій автомобіля Hyundai з пасажиром рухався по проспекту Бажана у бік Харківської площі. На перетині з Харківським шосе в нього на високій швидкості влетів водій Mitsubishi з дівчиною-пасажиром. За словами очевидців, Mitsubishi рухався на червоний сигнал світлофора. Від удару Lancer відкинуло на узбіччя.

В результаті аварії сильно постраждав пасажир Hyundai. Його в терміновому порядку госпіталізували у найближчу лікарню. Водій Uber також отримав серйозні травми ноги і голови і знаходився в шоковому стані.

Від удару обидві машини отримали сильні пошкодження. У Hyundai пошкоджені праві двері і крило, у Mitsubishi розбита вся передня частина і серйозно пошкоджена ліва сторона.

На місці працювали два екіпажі патрульної поліції, слідчо-оперативна група і «швидка». Деталі й винуватця ДТП встановить слідство.

Як повідомлялося, 27 грудня в Києві на Столичному шосе сталася аварія за участю автомобіля Audi A3 і вантажівки DAF.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: