Двоє молодиків із ломом пограбували аптеку в Києві (фото)

Двоє молодиків із ломом пограбували аптеку в Києві (фото)
Правоохоронці вилучили в молодиків знаряддя злочину
Фото: Нацполіція

Зловмисники викрали з каси аптеки 90 тис. грн

Столичні поліцейські затримали двох чоловіків за крадіжку грошей з каси аптеки. Про це повідомляє пресслужба поліції Києва.

Так, вночі під час відпрацювання території Дніпровського району столиці спецпризначенці помітили у дворі будинку на бульварі Верховної Ради двох підозрілих чоловіків із ломом у руках. Коли молодики побачили службове авто, то почали тікати, але правоохоронці їх наздогнали та затримали.

Під час поверхневого огляду поліцейські виявили у чоловіків близько 90 тис. грн та два мобільних телефони, походження яких зловмисники пояснити не змогли. У цей момент правоохоронці отримали повідомлення про те, що в аптеці неподалік кілька хвилин тому спрацювала сигналізація і заявниця повідомила про пошкодження дверей та зникнення грошей із каси.

Для документування злочину на адресу прибула слідчо-оперативна група, яка вилучила речові докази: гроші, ґаджети, а також викрутку, лом та рукавиці. Зловмисників затримано у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Ними виявилися кияни, 1997 та 1999 років народження, які раніше потрапляли у поле зору правоохоронців через скоєння майнових злочинів.

Слідчим відділом Дніпровського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка).

За процесуального керівництва окружної прокуратури правоохоронці повідомили фігурантам про підозру у скоєнні злочину та направили клопотання до суду щодо обрання запобіжних заходів у вигляді тримання під вартою. Правопорушникам загрожує до шести років позбавлення волі.

Нагадаємо, днями на проспекті Відрадному в Солом’янському районі Києва чоловік напідпитку проник до відділення банку, розбивши скляні двері. Після цього він забрав зі столу комп’ютерну техніку та намагався втекти, однак його зупинили працівники охорони.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: