Екс-заступника голови Деснянської РДА судитимуть за розтрату більш як мільйона

Екс-заступника голови Деснянської РДА судитимуть за розтрату більш як мільйона
Справу направлено до Деснянського районного суду Києва

Слідством встановлено, що діями колишнього чиновника державі заподіяно великі збитки

Прокуратурою направлено до суду обвинувальний акт відносно колишнього першого заступника голови Деснянської райдержадміністрації, який допустив розтрату бюджетних коштів у сумі понад 1 млн грн. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Києва.

«Слідством встановлено, що у 2016 році вказаний посадовець, виконуючи обов’язки голови Деснянської РДА, прийняв рішення про виділення бюджетних коштів на капітальний ремонт об’єктів теплопостачання. Однак, як з’ясувалося, вказані об’єкти не перебували у віданні райдержадміністрації, а були передані у володіння та користування ПАТ «АК «Київводоканал», відтак мали ремонтуватись за рахунок вказаного акціонерного товариства», - йдеться в повідомленні.

Збитки, спричинені державі діями посадовця, підтверджено висновками судово-економічної експертизи, зазначили у прокуратурі.

На даний час досудове розслідування у кримінальному провадженню завершено. Обвинувальний акт за ч. 5 ст. 191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) КК України направлено до Деснянського районного суду Києва для розгляду по суті.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: