«Євробляхери» погрожують, що готові до радикальних дій

«Євробляхери» погрожують, що готові до радикальних дій
Учасники акції протесту водіїв автомобілів на єврономерах
Фото Станіслава Груздєва

Сьогодні у народних обранців - останній сесійний день перед відпусткою

Власники так званих євроблях у п’ятницю, 13 липня, лишаються в урядовому кварталі.

Про це йдеться в сюжеті програми ТСН.Ранок.

Напередодні ввечері мітингувальники не випускали депутатів із парламенту, бо ті так і не почали розгляд законопроекту, який дозволив би розмитнювати авто дешевше.

Сьогодні у народних обранців - останній сесійний день перед відпусткою, тож мітингарі лишаються під парламентом. Вони заявляють, що якщо питання «євроблях» відкладуть на осінь, вдадуться до радикальних дій.

Нагадаємо, народний депутат від «Радикальної партії» Ігор Мосійчук заявив, що буде наполягати на «неупередженому та об’єктивному розслідуванні» нападу на автомобіль народного депутата Павла Пинзеника, який стався з участю «євробляхарів» 12 липня.

Як повідомляв «Главком», 12 липня авто нардепа Пинзеника у Києві збило чоловіка. Травмованого забрала швидка. Протестувальники взяли авто в облогу, і каменем розбили заднє вікно джипа. За їхніми словами, нардеп хотів втекти.

Сам Пинзеник вже прокоментував ЗМІ інцидент, який з ним стався у центрі Києва. Також він спростував інформацію, що автомобіль, в якому він знаходився, збив одного з протестувальників. 

Пинзеник залишив машину у супроводі великої кількості правоохоронців та районного начальника поліції.

Як відомо, у Києві проходять протести власників авто на єврономерах.  

Дивіться фоторепортаж «Главкома».

Нагадаємо, 11 липня водії автомобілів на єврономерах влаштували чергову акцію протесту у центрі Києва. Вони заблокували урядовий квартал, вулицю Грушевського від Арсенальної до Європейської площі. До дешевого розмитнення автівок з іноземними номерами додалась ще одна вимога – протестувальники хочуть, аби у поліції забрали право перевіряти авто за митною базою.

Читайте матеріал «Главкома»: «Їм - офшори, нам - дешеві машини!». Як журналісти з «євробляхерами» істину шукали

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: