«Київенерго» посилило заходи безпеки в усіх центрах обслуговування

«Київенерго» посилило заходи безпеки в усіх центрах обслуговування

Центр обслуговування клієнтів на проспекті Перемоги, 93, де стався вибух, тимчасово не працює

Через напад на Центр обслуговування клієнтів у Святошинському районі Києва, який стався в ніч на 15 квітня, посилено фізичні та технічні охоронні заходи приміщень «Київенерго». Про це повідомляє прес-служба компанії.

«Йдеться про додаткові заходи фізичної та технічної охорони – зміна складу охоронців, освітлення, встановлення вуличних систем відеоспостереження. Слід зауважити, усі Центри обслуговування забезпечені фізичною охороною, системами внутрішнього відеоспостереження, технічними засобами оперативного сповіщення («тривожними» кнопками) та виклику груп оперативного реагування», - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, вночі з суботи на неділю в одному з Центрів обслуговування компанії стався вибух. Пошкоджено фасад приміщення та меблі. На щастя, вночі в приміщення нікого не було.

Посилення заходів безпеки покликане мінімізувати будь-які загрози роботи клієнтів та працівників компанії.

Центр обслуговування клієнтів на проспекті Перемоги, 93, де стався вибух, тимчасово не працює через необхідність проведення ремонтних робіт. Клієнти компанії можуть звертатися до будь-якого з Центрів обслуговування столиці.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: