Киянам повернуть гроші за неякісні комунальні послуги

Киянам повернуть гроші за неякісні комунальні послуги

У Дніпровському районі комісія виявила неякісне обслуговування житлового фонду

У Києві стан утримання житлових будинків, обслуговування яких здійснює КП «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Дніпровського району м. Києва», перевірила спеціальна комісія.

Як повідомяє dom.ria.com, під час рейду дивилися як виконали послуги з прибирання під'їздів, сходових площадок та маршів.

Інспектори виявили, що у місцях загального користування є побутове сміття, неналежний санітарний стан сходових клітин. Також не проводили щоденне вологе підмітання сходових площадок і маршів перших 3-х поверхів, місць перед завантажувальними камерами сміттєпроводів та вологого підмітання сходових площадок і маршів вище 3-го поверху 2 рази на місяць. Не проводився догляд за будинковим устаткуванням.

За результатами перевірок, за неналежне виконання посадових обов'язків оголошено догану заступнику директора з обслуговування житлового фонду.

У будинках, де послуги підрядною організацією надавались не у повному обсязі, буде проведено перерахунок мешканцям на суму 230 тис. грн в нарахуванні за травень 2018 року.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: