Киянин прикував свого квартиранта кайданками до батареї

Киянин прикував свого квартиранта кайданками до батареї

Правоохоронці встановлюють причетність квартиранта до пограбування приміщення

Киянин у власному помешканні утримував свого квартиранта, який нібито обікрав його помешкання. Оперативники затримали зловмисника. Про це повідомляє прес-служба поліції Києва.

До чергової частини звернулася жінка та повідомила, що її чоловіка незаконно утримують у квартирі будинку на вулиці Дорогожицькій у Шевченківському районі столиці.

«Правоохоронці встановили, що чоловік, якого утримував киянин, жив у його квартирі. Напередодні він нібито викрав у господаря ювелірні вироби та здав їх у ломбард. Власник помешкання дізнався про зникнення цінностей, а відтак кайданками пристебнув квартиранта до батареї та сказав, що не відпустить, поки той не віддасть борг», - інформують у поліції.

Оперативники затримали 59-річного киянина у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та перевіряють причетність його квартиранта до крадіжки з помешкання.

Слідчим відділом Шевченківського управління поліції за незаконне позбавлення волі відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 146 та за фактом крадіжки – за ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України. Проводиться розслідування.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: