Киянин проведе чотири роки за ґратами за крадіжку і побиття поліцейського

Киянин проведе чотири роки за ґратами за крадіжку і побиття поліцейського

Обікравши квартиру, чоловік намагався втекти, але на виході з будинку його зупинили поліцейські

Дніпровський районний суд Києва призначив чотири роки позбавлення волі киянину, який у листопаді минулого року під час затримання чинив опір поліцейському. Про це повідомляє прес-служба поліції Києва.

Подія трапилася у листопаді у Дніпровському районі Києва. Тоді до чергової частини управління поліції зателефонував місцевий мешканець і повідомив, що невідомий намагається проникнути у сусідську квартиру на Русанівському бульварі.

Після прибуття на виході з будинку працівники поліції зупинили чоловіка та виявили речі, походження яких пояснити він відмовився. Окрім того, під час затримання правопорушник почав чинити опір.

Правоохоронці вгамували зловмисника та затримали його у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Це − 31-річний місцевий мешканець, раніше проблем із законом не мав.

Вироком Дніпровського районного суду за вчинення кримінальних правопорушень, передбачених ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) та ч. 2 ст. 345 (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України, киянину призначено покарання – чотири роки позбавлення волі.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: