Кличко оглянув відремонтовані ескалатори на «Вокзальній»

Кличко оглянув відремонтовані ескалатори на «Вокзальній»

Мер Києва Віталій Кличко оглянув відремонтовані ескалатори на метро «Вокзальна», відкриті після капремонту

«Ми перебуваємо на станції метро «Вокзальна», де було зроблено капітальний ремонт двох ескалаторів, – вперше за останніх 10 років. Загалом цього року відбувається ремонт 10 ескалаторів. На це ми виділили 40 млн грн. Метрополітен – один з найпопулярніших видів громадського транспорту у  Києві. За день він перевозить до 1,5 млн пасажирів. І ми робимо все, щоб метро працювало ефективно і надавало якісні послуги пасажирам», – зазначив Віталій Кличко.

Ремонт ескалаторів на «Вокзальній» розпочався у травні цього року і тривав чотири місяці. Аби мінімізувати незручності для пасажирів, для ремонтних робіт було обрано період відпусток, коли найменший пасажиропотік. Загалом роботи обійшлися у майже 16,5 млн грн.

Мер Києва відвідав машинний зал і подивився, як працюють механізми відремонтованих ескалаторів.

Після цього Кличко спустився на оновленому ескалаторі в метро і проїхався до станції «Золоті ворота», де оглянув перебіг робіт з благоустрою території навколо пам'ятки «Золоті ворота».

«Тут було асфальтне покриття у жахливому стані. Тепер покладено нову плитку, так звану вишиванку. Це і зручно, і гарно. Тисячі людей приходять подивитися на історичну пам'ятку, і ми робимо все, аби територію навколо Золотих воріт було упорядковно», – зазначив Віталій Кличко.

Стан покриття Золотоворітського проїзду внаслідок постійного пориву старих інженерних мереж (три-чотири рази на рік) погіршувався з року в рік. «Київавтодор» здійснив ремонт покриття проїжджої частини і тротуарів. Перед ремонтом проїзду було проведено роботи з перекладання інженерних мереж, аби не допустити у майбутньому їх постійних поривів та пошкодження нового покриття. Також біля Золотих воріт прибрали незаконний літній майданчик кав'ярні, кілька МАФів і навели лад біля станції метро.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: