Кличко розповів, якою буде нова транспортна розв’язка на Шулявці

Кличко розповів, якою буде нова транспортна розв’язка на Шулявці
Роботи зі зведення нового мосту триватимуть 17 місяців

Повна реконструкція Шулявського шляхопроводу коштуватиме місту близько 1 мільярда гривень

У суботу 16 березня в столиці розпочнуть демонтаж старої конструкції Шулявського шляхопроводу. Про це заявив мер Києва Віталій Кличко в ефірі телеканалу «Прямий». Він також заспокоїв водіїв, які хвилюються через можливі проблеми з трафіком.

«Ми розробили тимчасову схему об’їзду. Встановили спеціальні знаки, працюватиме також інформаційне табло. Ми будемо робити все можливе, аби завершити реконструкцію в найкоротший термін, - наголосив Кличко. – Хочу зазначити: після реконструкції це буде нова транспортна розв’язка». 

Мер столиці наголосив, що роботи на Шулявському шляхопроводі розпочали минулого року. Сьогодні ж там починається активна фаза робіт. Повна реконструкція Шулявського шляхопроводу коштуватиме місту близько 1 мільярда гривень. Загалом, за оцінками фахівців, роботи зі зведення нового мосту триватимуть 17 місяців. 

Також Кличко нагадав, що одразу після аварії на Шулявському шляхопроводі він дав доручення перевірити всі мости в столиці. 

«Ця перевірка показала, що в столиці 75 мостів та шляхопроводів перебувають у передаварійному стані. Три з них – у дуже «стомленому». Це і міст Патона, який не ремонтували з тих часів, як здали в експлуатацію. Зараз ми розробляємо технічну документацію, аби почати там ремонтні роботи. Це і міст Метро, і Дарницький міст. Щоб їх оновити, потрібні великі ресурси», - відзначив Кличко. 

Він також нагадав, що міська влада взяла на себе зобов’язання добудувати Подільсько-Воскресенький міст. За два роки по ньому планують відкрити автомобільне сполучення. Наступним етапом буде лінія метро на Троєщину.

Як повідомлялося, рух транспорту Шулявським шляхопроводом буде перекрито з 16 березня

На час реконструкції транспортної розв’язки на перетині вул. В. Гетьмана – О. Довженка і просп. Перемоги (Шулявський шляхопровід), роботу громадського транспорту буде забезпечено за зміненими маршрутами. 

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: