Як ходитиме громадський транспорт на час реконструкції Шулявського моста (схеми)

Як ходитиме громадський транспорт на час реконструкції Шулявського моста (схеми)

Роботу громадського транспорту буде забезпечено за зміненими маршрутами

На час реконструкції транспортної розв’язки на перетині вул. В. Гетьмана – О. Довженка і просп. Перемоги (Шулявський шляхопровід), роботу громадського транспорту буде забезпечено за зміненими маршрутами. Про це повідомили у КП «Київпастранс».

«Ми також будемо ретельно відслідковувати пасажиропотік, і у тих місцях, де буде потреба підкріпити маршрути додатковими рейсами, оперативно реагуватимемо на запит пасажирів», – зазначив генеральний директор КП «Київпастранс» Дмитро Левченко.

Отже, роботу громадського транспорту буде організовано:

  • рух тролейбусів маршруту № 22 організовується як тролейбусний маршрут № 22К «Аеропорт «Київ» – вул. Борщагівська (Індустріальний шляхопровід);

1_01.

  • рух тролейбусного маршруту № 27 «Ст. м. «Почайна» – зал. ст. «Київ-Волинський» організовується на двох ділянках:
  • № 27К: «Зал. ст. Київ-Волинський – вул. Борщагівська (Індустріальний шляхопровід)»;

2_01.

  • № 27А: «Ст. м. «Почайна» – вул. Дегтярівська»;

3_01.

  • рух тролейбусного маршруту № 30 в обох напрямках організовується трасою: від вул. Милославської до ст. м. «Дорогожичі» за власним маршрутом, далі – вул. Іллєнка – ст. м. «Лук’янівська» – просп. Повітрофлотський – Севастопольська пл. – далі до вул. Кадетський Гай за діючим маршрутом;

4_01.

  • організовується рух тимчасового тролейбусного маршруту № 30К «Вул. Милославська – вул. Дегтярівська»;

5_05.

  • організовується рух тимчасового тролейбусного маршруту № 21К «Вул. Кадетський гай – вул. Борщагівська (Індустріальний шляхопровід)»;

6_05.

  • рух тролейбусного маршруту № 42 «Ст. м. «Либідська – вул. Дегтярівська» як тролейбусний маршрут № 42Д «Ст. м. «Либідська» – зал. ст. «Київ-Волинський».

7_04.

Додатково організовується рух тимчасового автобусного маршруту № 27ТР «Вул. Дегтярівська – вул. Борщагівська (Індустріальний шляхопровід)».

8_04.

Також за результатами затвердженої схеми організації дорожнього руху внесено зміни в трасу руху автобусного маршруту № 2 «Вул. Булгакова – вул. Шолуденка».

9_01.

Для зручності пасажирів планується організувати додаткові зупинки громадського транспорту в районі перетину вулиць Довженка та Цедіка, перетину вулиці Нестерова і проспекту Перемоги та вулицею Гетьмана в районі Індустріального шляхопроводу у напрямку Севастопольської площі. Крім того, для створення сприятливих умов для розвороту тролейбусів на Індустріальному шляхопроводі планується перенести зупинку на вул. Гетьмана, яка знаходиться в районі Індустріального шляхопроводу в напрямку просп. Перемоги, назад у напрямку Севастопольської площі.

Як повідомлялося, рух транспорту Шулявським шляхопроводом буде перекрито з 16 березня. Рух транспорту буде організовано прилеглими вулицями. 

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: