Кличко шокований: на Хрещатик вивалило багато людей без масок

Кличко шокований: на Хрещатик вивалило багато людей без масок

Кличко попередив киян, щоб потім не пред’являли претензії, що лікарні переповнені і не надають допомогу

Столичний голова Віталій Кличко закликав киян не нехтувати правилами безпеки і дотримуватися обмежувальних заходів. Про це він сказав сьогодні під час онлайн-пресконференції.

«Я неприємно шокований тією кількістю людей, які самі собі скасували карантин. І вивалили на вулиці, нехтуючи всіма правилами безпеки. Вчора на Хрещатику гуляло вже багато людей, переважно без масок. З дітьми. А на дорогах – затори, бо всі кудись вирішили поїхати», - розповів мер.

«Хочу сказати одне: Ви, звичайно, можете не вірити в загрозу і говорити, що все це – легенди. Але, в такому випадку, ви не можете потім пред’являти претензії, що лікарні переповнені. Що вам не змогли надати допомогу. Що вас не попереджали! Бо як уберегти людей, якщо вони самі цього не хочуть?! І ще й наражають на небезпеку інших», - обурюється Кличко.

Він подякував усім, хто дотримується карантину.

Як повідомлялося, станом на ранок 30 квітня, у Києві підтверджено 1401 випадок Covid-19. Такі дані оприлюднило Міністерство охорони здоров'я України. За добу кількість хворих на коронавірус у Києві збільшилася на 60 осіб. З початку епідемії 75 людей одужали.

Київська влада підготувала план першого етапу послаблення обмежувальних заходів у столиці. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: