Кличко відчув себе прибиральником парків (фото)

Кличко відчув себе прибиральником парків (фото)

Кличко оглянув і випробував нову техніку «Київзеленбуду»

У середу, 25 квітня, мер Києва Віталій Кличко оглянув нову техніку «Київзеленбуду». Техніку італійського виробника презентували в парку «Наталка», що на Оболоні.

«Сьогодні ми презентуємо сучасну техніку європейського виробництва для прибирання та благоустрою зелених зон і місць відпочинку нашого міста», - сказав він.

Зокрема, мова йде про вакуумно-підмітальну електричну машину «Tenax Elektra» для прибирання пішохідних зон, тротуарів, парковок, вакуумно-підмітальну машину «RCM Patrol» з великою потужністю для збору сміття будь-якого типу, самохідний вакуумний пилосос «AGRINOVA OS10D2-SL», який автоматично прибирає дрібне сміття (листя, скошену траву) в садах, скверах і зелених зонах та газонокосарки.

Зокрема, мер зміг випробувати спецавто, яке прибирає пішохідні зони в парках.

«Завдяки новій техніці робота «зеленбудівців» стане більш оперативною, якісною та легшою. Адже ручна праця, особливо на таких великих площах, дуже нелегка», - зазначив Кличко.

Він нагадав, що за останніх два роки, парк техніки КО «Київзеленбуд» суттєво збільшився. Зокрема, придбано 230 одиниць техніки (екскаватори, вакуумно-підмітальні авто та пилососи,  газонокосарки, обприскувачі). Така техніка досить потужна, але разом з тим компактна, що дозволяє швидко і безперешкодно працювати в парках і скверах, обслуговуючи зелені зони столиці. 

Кличко додав, що столична влада працює над тим, аби закуповувати більше сучасної техніки. Також мер запропонував, аби італійські компанії відкрили в Києві сервісний центр для обслуговування техніки, а на перспективу розглянули можливість створення спільного виробництва спецтехніки в столиці України. 

Як повідомлялося, Кличко також перевірив, як тривають ремонтні роботи в парку «Перемога», що в Дніпровському районі столиці.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: